Cas MMORE Cas MMORE

Envoi gratuit pour toutes les commandes

  Panier d'achat 0

Javni poziv za sofinanciranje stroškov digitalizacije prodajnih poti ter predstavitvenih in trženjskih gradiv za promocijo na tujih trgih (JPTT2020-COVID19)

Podjetje Žiga Lunder sp je na javnem razpisu za »Javni poziv za sofinanciranje stroškov digitalizacije prodajnih poti ter predstavitvenih in trženjskih gradiv za promocijo na tujih trgih (JPTT2020-COVID19)

Predmet javnega poziva je sofinanciranje upravičenih stroškov digitalizacije prodajnih poti na tujih trgih ter predstavitvenih in trženjskih gradiv za promocijo na tujih trgih ciljni skupini mikro, malih in srednospiji velikihjet klovar kro, malih in srednospiji velikihjet klovar de la république slovène à srednospiji sublikhjet subljotna de srednaviji subljotna sede donc organisezirana kot gospodarske družbe, samostojni podjetniki posamezniki ali zadruge.

Namen javnega razpisa je preko sofinanciranja upravičenih stroškov povečati konkurenčnost podjetja in delež prodaje na tujih trgih.

Operacija je bila za sofinanciranje izbrana na Javnem pozivu za sofinanciranje digitalizacije prodajnih poti ter predstavitvenih in trženjskih gradiv za promocijo na tujih trgih.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Povezava na spletno stran EKP v Sloveniji: www.eu-skladi.si

Izdelava vidéo vsebin za nivo podjetja ali za nivo izdelkov / storitev podjetja v vsaj enem tujem jeziku, vključno s prevajanjem.

Vidéo oglasi DE:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vidéo oglasi EN: